Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Beijing Seor Door Products Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας CNC Μέρη φρεζαρίσματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας CNC Μέρη φρεζαρίσματος για τις πωλήσεις
Εύκολος να μιλήσει με, πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία

—— Philip

Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι υψηλές, ο χρόνος παράδοσης είναι ακριβής κάθε φορά.

—— aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Τοποθέτησα πρόσφατα μια διαταγή και έπρεπε να ενημερώσω εκείνη την διαταγή πριν από την αποστολή. Το προσωπικό ήταν απαντητικό και ευγενικό.

—— Mr.smith

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4
chanxiantupian2 chanxiantupian3 chanxiantupian chanxiantupian4
chanxiantupian2
chanxiantupian3
chanxiantupian
chanxiantupian4

chanxiantupian2

αυτό είναι η γραμμή παραγωγής μας

chanxiantupian3

αυτό είναι η γραμμή παραγωγής μας

chanxiantupian

chanxiantupian

chanxiantupian4

_αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής αυτό είμαι μας γραμμή παραγωγής

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Beijing Seor Door Products Co., Ltd.Beijing Seor Door Products Co., Ltd.Beijing Seor Door Products Co., Ltd.Beijing Seor Door Products Co., Ltd.

  Η Co. προϊόντων πορτών του Πεκίνου Seor, ΕΠΕ βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κίνας και είμαστε επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας των πορτών. Μετά από τα έτη επένδυσης, έχουμε χτίσει το εργαστήριο πρωτοτύπων, το εργαστήριο δοκιμής και μια ισχυρή ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής. Τώρα, τα εργαλεία Zhongwang εκτελούν την ολόκληρη διαδικασία από το σχέδιο υπολογιστών, το πρωτότυπο αναπτύσσεται στο finial PPAP.
  Επιδιώκοντες για πιθανή επιχειρησιακή συνεργασία, καλωσορίζεστε για να επισκεφτείτε την εταιρία και το εργοστάσιό μας.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM η υπηρεσία είναι ευπρόσδεκτη. Εάν η ανάγκη που περισσότερες πληροφορίες για αυτό, παρακαλώ έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία us.OEM/ODM είναι ευπρόσδεκτη. Εάν η ανάγκη που περισσότερες πληροφορίες για αυτό, παρακαλώ έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία us.OEM/ODM είναι ευπρόσδεκτη. Εάν η ανάγκη που περισσότερες πληροφορίες για αυτό, παρακαλώ έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία us.OEM/ODM είναι ευπρόσδεκτη. Εάν η ανάγκη που περισσότερες πληροφορίες για αυτό, παρακαλώ έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία us.OEM/ODM είναι ευπρόσδεκτη. Εάν η ανάγκη που περισσότερες πληροφορίες για αυτό, παρακαλώ έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία us.OEM/ODM είναι ευπρόσδεκτη. Εάν η ανάγκη περισσότερες πληροφορίες για αυτό, παρακαλώ μας έρχεται σε επαφή με.

 • Ε & Α

  Έχουμε ένα ανώτερα τμήμα Ε&Α και ένα 70% των υπαλλήλων μας να έχουν περισσότερο από 2 έτη εμπειρίας στην ίδια βιομηχανία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Seor Door Products Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-10-883

Φαξ: 86-10-6457244

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)